1. Home
  2. Coaches
  3. Yvonne van den Goorbergh

Yvonne van den Goorbergh

Heldere coach die jou met behulp van paardencoaching en/of de natuur jouw kracht laat (her)ontdekken

Over Yvonne

Als bevlogen en heldere coach met een passie voor het coachen van mensen vertrouw ik in de kracht die ieder mens in zich heeft. Ik gun ieder mens om vanuit die kracht te leven en te werken. Al vele jaren kan ik met mijn expertise en ervaring als professioneel coach mensen helpen een stap te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn taak als coach is om het hoogst mogelijke potentieel uit mensen te halen. Daarbij zet ik desgewenst paarden in als co-coach en maak ik gebruik van de natuur in het algemeen. Jij bent de sleutel tot jouw eigen succes en groei.

Professionaliteit en kwaliteit staan voorop

Als coach vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en actueel in de behoeften van mijn klanten te kunnen blijven voorzien. Na mijn HBO studie heb ik de post HBO coach opleiding aan het Europees Instituut gevolgd. Vervolgens ben ik mij verder gaan specialiseren in het coachen met paarden door de opleiding te volgen bij het EOCP. Daarna volgden nog specialisaties in het coachen met paarden voor groepen en verdieping in het herkennen van paardengedrag bij de Tinley Academie.

Als coach help ik je bij het vinden van antwoorden op vragen als; - Wat is mijn talent?, - Maak ik maximaal gebruik van mijn talenten?, - Wie ben ik, wie wil ik zijn en word ik voldoende gezien?, - Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé?, - Wat moet ik doen om een betere balans te vinden tussen druk zijn en druk voelen? - Ik wil effectiever functioneren in een snel veranderende omgeving, maar hoe? - Hoe kan ik beter samenwerken binnen mijn afdeling/team?

Coachen met paarden regio Amsterdam

Voor het coachen met paarden beschik ik over meerdere prachtige locaties net buiten Amsterdam. Om te kunnen overleven hebben paarden overlevingsstrategieën ontwikkeld waar wij mensen veel van kunnen leren. Door de directe manier waarop paarden reageren komen wij sneller tot de kern en doorlopen wij het proces doorgaans korter dan wanneer er gecoacht wordt zonder paarden. Wil je meer weten over het coachen met paarden? Kijk dan op mijn website.

Jij vindt bij mij alle rust om te werken aan jouw loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij mij en de paarden als jouw coach?

Spreekt bovenstaande je aan en denk je erover om jezelf een coachtraject te gunnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Ik verneem graag van je.

I also facilitate sessions in English, please check my website.

Openhartig op reis om opgeruimd verder te kunnen
Informatie
Familie, Kinderen, Loopbaan, Persoonlijk, Pubers, Relatie, Senioren, Studenten
Loopbaancoach, Personal coach
per traject
Op externe locatie
Noord-Holland, Utrecht
Contact Bel mij
info@inside-outside-coaching.nl
06-51338526

Zoek je een coach en heb je hulp of advies nodig van ons? Bel: 085 800 44 44